Ugrás a tartalomra!

Tájékoztatók

Személyes licencek igénylése a KIFÜ szolgáltatás kezelési oldalán

vissza

Office igénylés:

  1. Látogasson el a KIFÜ Szolgáltatás kezelési oldalára és a bejelentkezés gomb segítségével jelentkezzen be az oldalra. A regisztráció módjától függően válassza a Bejelentkezés KRÉTA azonosítóval vagy Bejelentkezés regisztrált igénylőlappal típusú bejelentkezést és adja meg a belépéshez szükséges adatait.
  2. A bejelentkezést követően az Office licence igénylésre két lehetősége van: a Főoldalon az „Office licence igénylése” gombra kattintva vagy az oldalsávban lévő Tisztaszoftver Program alatt található Office menüpontot kijelölve. Bármelyik lehetőséget választja, kattintson megjelenő „Igénylés” gombra.
  3. Ezután a felugró ablakban rövid tájékoztatás mellett az „Aktiválás” gombra kattintva véglegesíti igénylését. Az aktiváció általában rövid idő alatt végbemegy, de esetenként hosszabb időt, akár 48 órát is igénybe vehet. Az aktivációs ablak ez idő alatt bezárható. Az igénylés sikerességéről a megadott e-mail címre tájékoztató levelet küldünk.
  4. A KIFÜ Szolgáltatás kezelési oldalára történő újbóli belépéssel a Főoldalon ellenőrizheti igénylésének állapotát, sikeres igénylés esetén az „Ön rendelkezik licenccel” tájékoztatás jelenik meg. Az oldalsó sávban a „Tisztaszoftver Program” menüpont alatt megjelennek licencének adatai (bejelentkező név és a hozzárendelt licenc típusa).
  5. Az „Ugrás az Office oldalára!” gombra kattintva egy új ablakban megnyílik a Microsoft Office oldala. A KIFÜ Szolgáltatás kezelési oldalán, a licenc adataiban szereplő „Bejelentkező név az Office oldalra:” sorban található azonosítóját megadva a Microsoft Office oldalán tudja elindítani a bejelentkezést és igénybe venni a szolgáltatást. A Microsoft Office bejelentkezéskor a bejelentkező neve megadása után a rendszer újra kérheti, hogy azonosítsa magát a megfelelő módon. Amennyiben a KIFÜ szolgáltatás kezelési oldalára KRÉTA azonosítóval regisztrált, a „Bejelentkezés KRÉTA azonosítóval”, abban az esetben, ha igénylőlap segítségével történt a regisztráció, a „Bejelentkezés regisztrált igénylőlappal” gombot szükséges választania.

Windows frissítés licence igénylés (csak alkalmazotti igénylés esetén):

  1. Látogasson el a KIFÜ Szolgáltatás kezelési oldalára, és jelentkezzen be a felületre. A regisztráció módjától függően válassza a „Bejelentkezés KRÉTA azonosítóval” vagy „Bejelentkezés regisztrált igénylőlappal” típusú bejelentkezést és adja meg a belépéshez szükséges adatait.
  2. A bejelentkezést követően a Windows licence igénylésre két lehetősége van: a Főoldalon az „Windows licence igénylése” gombra kattintva vagy az oldalsávban lévő Tisztaszoftver Program alatt található a windows menüpontot kijelölve. Bármelyik lehetőséget választja, kattintson megjelenő „Igénylés” gombra. Az igénylés megkezdéséhez, kérjük, nyomja meg az „Igénylés” gombot. Felhívjuk figyelmét, hogy a felkínált Windows licencek közül csak egy verzió letöltésére van lehetőség. A megjelenő tájékoztató elolvasása után, kérjük, nyomja meg a „Megértettem” gombot.
  3. Válassza ki az ön által igényelt verziót, majd nyomja meg a „Kiválasztás” gombot. Miután kiválasztotta a megfelelő verziót, kérjük, nyomja meg a „Letöltés” gombot, a Windows telepítő letöltéséhez. Telepítést követően az oldalon található kulccsal aktíválható a letöltött Windows. (A Windows frissítés előfeltétele, hogy az adott eszközön jogtiszta Windows operációs rendszer legyen.) Amennyiben nem a megfelelő verziót választotta ki és utólag módosítani szeretné kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@kifu.hu e-mail címen.

Az igényelt Office programcsomag telepítésének lépéseit ebben a videóban tekintheti meg.